28. maaliskuuta 2015

Urakalla valmista

Tällä viikolla on tullut taas paljon valmista, sillä raksalla on urakoitu monella rintamalla.

Suihkut on nyt asennettu, Hansgrohen Raindance Select 360 Showerpipe -setti sekä saman sarjan juoksuputkellinen ammehana.



Luulin, että suihkuhuoneesta tulisi jotenkin pienen oloinen ison suihkun takia, mutta onneksi olin väärässä :) 

Keittiöön on asennettu liesi, liesituulettimen runko sekä pistorasioita. On mukavaa, kun kahvinkeittimenkin sai jo "omalle paikalleen" ilman jatkojohtoja ;) Keittiöön on pähkäilty hanaa, todennäköisesti meille tulee Oraksen Optima-hana, josta löytyy kosketusvapaa toiminto :) Suunnitelmia on vain muutettava sen verran, että kun hana oli alunperin ajateltu laittaa altaan vasempaan kulmaan, niin tuolle hanalle olisi parempi paikka keskellä allasta, välitilan ikkunan edessä.. Itse toivoin, että ikkunan saisi avattua ilman hanan irroittelua, mutta ehkä pärjään näinkin ;) Saahan sen ikkunan otettua saranoiltaan vaikka kerran vuoteen, että pääsee pesemään ikkunan sisäpinnatkin.

Liesituulettimen runko.
Putken päässä on vielä toistaiseksi Jiin omatekoinen tuuletin, joka kierrättää vähän ilmaa huushollissa.

Eihän se raksalla kaikki mene vieläkään niinkuin Strömsössä. Pikkuvessaa on käytetty keittiönhanan puuttuessa myös mm. tiskaamiseen, joten niinhän sitä oli saatu aikaan lavuaariin naarmu. Vaan eipä tuo Ikean lavuaarimalli ole ihan ykkössuosikki ollutkaan (ostimme sen alennushintaan) eli laitetaan se vaihtoon sitten joskus myöhemmin.


Yläkerrassa on tehty seinien runkoja ja jo pari kipsilevyäkin on saatu kiinni. Tässäpä näitä näkymiä:

Oikealla etualalla rappukuilun seinää, jonka taakse jää "konehuone" eli varasto, jonne sijoittuvat ilmastointikone, keskuspölynimuri, datakaappi, yläkerran lattialämmityksen jakotukki sekä vähän kaappitilaa tavaroille. Vasemmalla näkyy kylpyhuonetta ja päädyssä leffahuone.

Leffahuoneesta päin kuvattuna. Oikealla (lattialämmitysputket näkyvillä) kylppäri, sen ja piipun väliin tulee vaatehuone ja piipun taakse, parvekkeen oven oikealle puolelle tulee yksi makuuhuone. Vasen puoli päädystä jää avoimeksi tilaksi.

Väliseinän runko odottaa vuoroaan. Tämä tulee makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin.
Metallinen pääty tulee piippua vasten (tai piipun ja metallipalkin väliin tulee kyllä palovillaa).

Kuvattuna parvekkeen ovelta. Oikealle alas lähtevään porraskuiluun tulee lasikaide. Makuuhuoneeseen laitetaan tästä aulasta päin pariovet että saadaan vähän tilan tuntua.

Flunssa yrittää kaataa meidän perhettä jo toistamiseen tänä keväänä, joten nyt on ehkä hyvä ottaa vähän löysemmin jonkun aikaa. Johan tässä on hyvää vauhtia pitkään pidettykin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti