2. maaliskuuta 2015

Enemmän valmista kuin keskeneräistä

Jokaisessa projektissa saavutetaan jossain vaiheessa piste, josta alkaa "loppukiri". Se piste on ainakin tunnetasolla nyt saavutettu meidän raksalla. Meistä tuntuu sille, että hommat rullaavat hyvällä vauhdilla eteenpäin ja joka päivä päästään ihailemaan kättemme jälkeä.

Nyt kaikki laatoitettavat lattiapinnat ovat valmiina. Laatoitushommia ei (alakerrassa) puutu enää, kuin isomman vessan takaseinä, mutta siihenkin on tarvikkeet jo hommattu eikä reilun neljän neliön laatoittamisessa yhtä iltaa pitempään mene.

Eteiseen ja vasemmalla olevaan isoon vessaan laitettiin samaa lattialaattaa, kuin keittiöön.
Vessan takaseinälle tulee ruosteisen mustaa muretto-laattaa pystyyn asennettuna (kuten kuvassakin). Siis pelkkää murettoa koko seinä, kuvassa sitä on käytetty vain efektiraitana.
Ollaan saatu tehdä Jiin kanssa nyt pari viikonloppua tehokkaasti hommia ja valmista on todella tullut. Yläkerran lattia saatiin vihdoin levytettyä umpeen ja seuraavaksi sinne pääsee tekemään väliseinien runkoja. Alakertaan on puolestaan saatu.. (rumpujen pärinää) SISÄVESSA!! :D enää ei tarvitse rämpiä umpihangessa ulkovessalle..


Kodinhoitohuoneen katto on lähes kokonaan paneloitu (pikku pätkä jätettiin vielä auki sähköasennusten vuoksi) ja sinne saa seuraavaksi asennella sitten kalusteet.


Jääkaappi ja pakastin siirrettiin vihdoin olohuoneen nurkasta omalle paikalleen, tosin vielä noita joudutaan käyttämään pois paikaltaan mm. kodinhoitohuoneen oven asennuksen ajaksi. Mutta kiva nähdä nekin nyt paikoillaan :) Nyt jääkaappi on vasemmalla puolella uunin ja mikron vieressä ja pakastin oikealla, mutta todennäköisesti vaihdamme noiden paikkaa ja pakastimen oven kätisyys muutetaan. Näin ovet mahtuvat aukeamaan paremmin ja jääkaapin käyttö keittiöstä käsin on kuitenkin helppoa.


Näissä mukavissa tunnelmissa siis mennään :) Pyykinpesukone ja kuivuri on tilattu, toimitus niillä on toukokuun lopussa ja sinne tähdätään nyt alakerran valmistumisen kanssakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti