23. maaliskuuta 2015

Pikapäivitys 2.0

Olisihan tuota ihan asiaakin, mitä pitäisi tänne kirjoitella muistiin mutta aikaa kirjoittamiselle on viime aikoina ollut vähemmän. Että pantataan nyt niitä asioita sitten ja tehdään jossain välissä vähän pitempi selostus, mitä kaikkea on viime aikoina tehty.

Sitä odotellessa, lisää kuvia! Kuvista näkyy kuitenkin se edistys parhaiten ja itse ainakin tykkään selailla muiden blogeja juuri etsimällä tietyn aihepiirin kuvia ja teksteihin syvennyn jos joku kuva ns. kolahtaa.

Saunaosastolla on siis ahkeroitu, samoin kodinhoitohuoneessa :) Yläkertaan saatiin eilen pystyyn ensimmäiset väliseinärungot, niistä kuitenkaan ei tullut napsittua vielä kuvia..

Led-valaisimia sovitettiin kylpyhuoneen kattoon
Ensimmäinen valollinen paneeli kiinni, toinen odottelee vuoroaan kun panelointi etenee
Led-valojen "tekniikka" piilotetaan paneelien taakse kojerasian peitekannen avulla
Valmis katto. Kylpyhuone odottelee siis enää hanojen asennusta (tapahtuu tämän viikon aikana) ja sitä kylpyammetta..
Kylpyhuoneen katto tasittiin saunan katon kanssa (välissä laseja varten asennettu F-alumiinilista), jotta syntyisi vaikutelma katon jatkumisesta lasin läpi. Aika hyvin sattui myös kohdalleen paneelien sävyjen vaihtelut :D Saunan puolella työn alla kiukaan koroke/ilmanottosysteemi ja seinästä puuttuu laattoja, koska kiukaan hormiliitosputkelle on ensin määriteltävä reiän paikka piippuun.
Kodinhoitohuoneeseen laitettiin kaappeja ja työtaso paikoilleen. Kaapit saavat kiiltävän valkoiset ovet, turkoosinsininen on (onneksi) vain suojakalvoa ;) Tuohon väliin tulee siis toukokuun lopulla Boschin pesukone ja kuivausrumpu, jotka hankimme jokunen viikko sitten rakennusmessuilta tarjouspakettina.
Pitäähän sitä vähän kukkia olla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti