23. joulukuuta 2014

All I want for christmas..

Meillä vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa joulua siten, että joulupukki on kaikkein odotetuin vieras :) 2,5-vuotias on opetellut laulamaan "käypä tänne, emme pelkää" ja osaa kertoa pukille nimensä, ikänsä sekä lahjatoiveensa (värikyniä ja paperia) :D

Me vanhemmat tosin varmaan odotamme enemmän parin viikon lomaa, jonka aikana toiveissa on saada laatoitettua saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiat, aloitettua kodarin kalusteiden asennus, lauteiden rakentaminen, keittiön viimeistely ja jos oikein vikkeliä ollaan niin ehkä saadaan yläkertaan vähän lattiapintaa rakennustarvikkeiden säilytystä helpottamaan! Että joulupukki, jos saa vielä toivoa niin pyydettäis jaksamista, hitaita tunteja ja lapsenvahti!

Sauna on saanut viime viikkojen aikana laattaa piipun kylkeen ja kiukaan syvennykseen. Valitsimme saman laatan kuin kylpyhuoneen ikkunaseinällä, mutta tummanharmaana. Kuvien ottamisen jälkeen on Jii ehtinyt jo sutia vesieristeet lattiaan kph:n ja saunan sekä khh:n pikkuvessan osalta.



Kiukaan syvennys ja piipun kylki laatoitettuina. Valitsimme tumman laatan tuomaan hämyisyyttä ja tunnelmaa saunan puolelle. Kontrastia tummaan kaakeliin tuo sitten haapa(?)paneeli.
Näkymä kylppäriin "lauteilta". Väliin tulee vielä lasitus ja olemme alustavasti suunnitelleet tuohon tummennettua/harmaata lasia. Kylpyhuoneen kattoon laitetaan ledinauhaa ja keskelle tulee vielä erillinen valaisin. Seinällä roikkuu allekirjoittaneen tekemä luonnos valaistuksesta :D

Kylppäristä saunaan päin. Piipun kapealta sivulta puuttuu vielä laatoitus, sillä ensin pitää selvittää, mikä kiuas hankitaan ja mille korkeudelle sen savuputkelle tehdään piippuun reikä.
Pelattiin tetristä. Eli soviteltiin laattajakoa lattialle ;) Osuu aika hyvin ja laatta näyttää hyvälle!
Saatoin ehkä haksahtaa jo ostamaan ensimmäisen lampun uuteen kotiin, kun halvalla sai.. :D
Rauhallista ja lämmintä joulua sekä onnea tulevalle vuodelle!!
t: koivikkolaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti