15. toukokuuta 2013

Verkkoa, putkea, koroketta, putkea ja lisää putkea...

Äitienpäivä hurahti rakennushommissa valmistellessa sisustaa lattialämmityksen asennusta varten. Ohjelmassa oli verkkojen surraamista, jakotukkitelineiden tekoa, korokkeiden asentamista ja syöttöputkien vetämistä. Sinäänsä simppeliä hommaa, mutta kyllä sitä aikaa saa menemään. Kaikki saatiin kuitenkin valmiiksi ennen puoltayötä ja Lämpö-Ykkösen asentajat kävivät vetämässä lattialämmitysputket lattiaan seuraavana päivänä.

Pitkäksi venyneen äitienpäivän jäljiltä vetelin lattiaan vielä suojaputket sähkökiuasvaraukselle, jakotukkien välille, keittiön liedelle sekä muutaman ylimäärisen putken vielä äänentoistoa ajatellen.


Viimeviikon sateiden ja lämpimien kelien myötä myös koivikko on alkanut heräillä talvi-uniltaan.


Huomenna on sitten ohjelmassa lattiavalu. Lattiamiehet kävivät katsomassa paikat ja kuulin heiltä että olisi suositeltavaa että lattialämmitysputkien päällä saisi olla kolmisen senttiä betonia. Tänään siis luvassa korokkeiden polkemista tai vaihtamista, saa nähdä kuinka käy :). Lattiassa tällä hetkellä 45/50 mm korokkeet, mutta ilmeisesti 30 mm korokkeet olisivat riittäneen. Oppia ikä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti