26. maaliskuuta 2013

THE asennuspäivä :)

Masussa oli jännä ja perhosia koko edellisen päivän..  viikon, ja tais olla perheen pienimmälläkin koska asennuspäivän koittaessa A herätti äidin jo viideltä aamulla. Vain puoltatuntia myöhemmin herätti kello Jiin, joka oli kuulemma nukkunut yllättävän levollisesti :) Jännittävä päivä oli edessä, sillä klo 7 aamulla kurvasi talotehtaan rekka tontille mukanaan meidän seinäelementit ja muuta tilpehööriä!

Asennusta olimme valinneet tekemään paikallisen yrityksen talomyyjän suosituksesta, eli itse talotehtaan miehiä ei paikalla ollut kuin rekkakuski. Päivän mittaan totesimme kyllä moneen otteeseen, että hyvä valinta tuli tehtyä - Lifthouse Oy:n pojat tekivät aivan loistavaa työtä uskomattomalla nopeudella! Suosittelemme!

Aamuauringon paisteessa alkoivat työt tontilla.
Olohuoneen isot ikkunat.



Viimeistä vaille valmis alakerta!
Seinäelementit oli asennettu vain pari tuntia töiden aloittamisen jälkeen! Sitten olivat vuorossa kantavat väliseinät, välipohjapalkit sekä kattotuolit. Ensimmäisen asennuspäivän päätteeksi talomme näytti tältä:


Ensimmäinen asennuspäivä meni loistavasti kaikin puolin, tässä vaiheessa alkaa oikeasti tuntua sille, että me rakennetaan meidän kotia! <3

Toinen asennuspäivä

Toisen päivän jälkeen talo näyttää jo talolle:
Talo etupihan puolelta.
Tien puolen pääty odottaa parveketta.
Takapihan puolelle tulee kulman kattava terassi.

Aluskate on siis jo asennettu, seuraavaksi alkaa ilmeisesti parvekkeen ja terassin rungon asennus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti